Opatija
Pohvalno
7.4.2022. 20:50:49h
Opatija ovog Uskrsa spremno dočekuje turiste
Hrvatski grad pripremio je bogat program i postavio proljetne ukrase
G0DeX / flickr.com

Kako se Uskrsni blagdani brzo približavaju, Opatija je pripremila bogat program aktivnosti i novih iskustava za dobrodošlicu turistima. Hrvatski grad je prošlog mjeseca najavio svoje planove da se pozicionira kao ‘oaza zdravlja i wellnessa’. Sada se na tome nadograđuje i poziva posjetitelje da se opuste u spa centrima i uživaju u proljetnim šetnjama prirodom.

Povodom nadolazećeg blagdana Turistička zajednica Opatije ukrasila je ulice i parkove grada raznim proljetnim motivima. Točnije, turisti i stanovnici mogu prošetati obalnim šetalištem te posjetiti park Angiolina i Umjetnički paviljon Jurja Šporera gdje se mogu diviti uskrsnim ukrasima poput cvijeća, jaja i zečića.

Osim divljenja proljetnim ukrasima, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u nordijskom hodanju i istražiti povijesne staze grada. Iako je voda još uvijek hladna, na valovima mogu uživati i hrabri kupači. Osim zdravstvenih i wellness aktivnosti Opatija je pripremila i brojne koncerte i predstave za turiste svih dobnih skupina.

Prema riječima opatijskih hotelijera, produženi uskršnji vikend bit će uspješan jer su turisti već rezervirali oko 15.000 noćenja. Komentirajući praznik i ono što hrvatski grad nudi ovog mjeseca, direktorica Turističke zajednice Opatije Suzi Petričić podijelila je:
“Uskrs u Opatiji uvijek je poseban doživljaj za naše posjetitelje. Nastojali smo ga obogatiti prigodnim ukrasima kao i zanimljivim programom događanja koji donosi sklad uskršnjih specijaliteta i aktivnog odmora te kulturno-glazbenih aktivnosti.”
Važno je napomenuti da je Turistička zajednica grada Opatije nedavno predstavila i novi informativni centar u Slatini u kojem će posjetitelji imati priliku saznati više o nadolazećim proljetnim događanjima.

Piše: SVILENA IOTKOVSKA
Link na izvorni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved