Maldivi, zimsko ljeto
21.9.2015. 5:12:02h
Otkrijte predivne Maldive uz povoljan smještaj i pregršt zabave
Jugozapadno od Indijskog pod kontinenta nalaze se Maldivi - komadić raja na zemlji koji morate posjetiti
Alessandro Caproni / flickr.com

Ako planirate međunarodno putovanje i odmor na egzotičnoj lokaciji Maldivi su odredište koje će vas zasigurno ostaviti bez daha. Maldivi su najmanja azijska država. Odmor na Maldivima svodi se na ronjenje, surfanje, odmor u turističkim kompleksima, vožnji brodom i brojnim drugim zabavnim sadržajima. Maldivi se mogu svesti na sunce, pijesak i pregršt zabave. Ovo je jedno od najegzotičnijih mjesta na svijetu za tek vjenčane parove i obitelji sa djecom. Maldivi se sastoje od bezbrojnih lijepih otoka i otočića koje okružuje kristalno čisto more i egzotične koraljne formacije. Otočje također pruža brojne mogućnosti za sve vrste vodenih aktivnosti.

plaža Thonddoo, Maldivi
Alberto Ziveri / flickr.com

Prije odluke gdje točno želite otići potrebno je odlučiti što točno želite raditi. Postoje turistički kompleksi koju su posvećeni isključivo ljubiteljima ronjenja, drugi turistički kompleksi namijenjeni su obiteljima sa djecom i ovdje možete očekivati neprekidnu jurnjavu i vrisku djece.

pogled na plažu, Kanuhura, Maldivi
Alberto Ziveri / flickr.com

Posjetom Maldivima okružiti ćete se plavim nebom, kristalnim morem i pješčanim plažama, ovo je uistinu mali komadić raja u središtu Indijskog oceana. Ovdje možete pronaći veliki izbor hotela posvećenih svim vrstama putnika, nije bitno dali ste zainteresirani za jeftini odmor ili vrhunski smještaj sa pet zvjezdica na Maldivima ćete lagano pronaći i rezervirati hotel u cjenovnom razredu koji odgovara vašem budžetu. Do nekih hotela moguće je doći isključivo brodom, ali jednom kada stupite u hotel na raspolaganju su vam privatne plaže, kristalno plavo more, bazeni i puno, puno više toga. Određeni luksuzni hoteli na Maldivima u svojoj ponudi imaju i bungalove koji se nalaze iznad oceana koji vam pružaju poseban i prisan odnos sa morem koje doslovce briše vaše brige i opušta dušu i tijelo. Možete pronaći i savršene jeftine hotele na samom glavnom otoku koji se svojom cijenom čine pristupačnim i onim gostima plićeg džepa.

podvodni svijet, Maldivi
Neville Wootton / flickr.com

Ako tražite miran i opušten odmor, Maldivi su savršeno odredište za vas. Ovo odredište ima sve i za svakog, kada ulazite u ovu zemlju osmjeha ona vas pozdravlja velikim i iskrenim srcem. Maldivi su top turističko odredište zahvaljujući svojoj razvedenoj obali, dražesnim domaćinima, plažama prekrivenim bijelim pijeskom i prekrasnim kristalno čistim plavim morem. Ako tražite način kako da se opustite u ugodnom ambijentu, a pritom ne želite potrošiti previše povoljni all-inclusive hoteli na Maldivima pružiti će vam nezaboravan odmor.

Ponudu hotela na Maldivima pogledajte ovdje.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved