Zagreb
Bachata
4.9.2017. 11:20:11h
PREDSTAVLJANJE ZAGREBA KROZ PLES
Bachata se pleše u paru i da bi ju naučili ne trebate nikakvo plesno predznanje, već samo entuzijazam i strast prema plesu.

Da li ste ikada čuli za bachata ples? Ako niste, ovo je pravo vrijeme da se upoznate s njime jer na svjetskoj plesnoj sceni društvenih plesova, bachata postaje prava atrakcija. Bachata potiče iz Dominikanske Republike no upravo u Europi dobiva svoju senzualnu verziju plesa i time veliki broj svojih fanova.

Kako to izgleda pokazati će vam Roberto & Kristina iz plesnog studia Bachata Inspire koji svojim plesom žele predstaviti grad Zagreb na međunarodnoj sceni bachata plesa i privuči plesače diljem svijeta da dođu posjetiti glavni grad Lijepe naše. Upravo iz ovoga razloga svoj prvi video su snimili na Zrinjevcu (Trg Nikole Šubića Zrinskog) usred dana uz pozornost naših malih i velikih Zagrepčana.

Bachata se pleše u paru i da bi ju naučili ne trebate nikakvo plesno predznanje, već samo entuzijazam i strast prema plesu. U Hrvatskoj već ima veliki broj obožavatelja koji redovito posjećuju tečajeve i plesne partije a sama bachata scena raste iz dana u dan, pogotovo u većim gradovima Hrvatske poput Zagreba i Splita. Koliko je bachata popularna kod nas potvrđuje vam činjenica da možete naći čak 5 plesnih partija tokom tjedna u Zagrebu.

Roberto & Kristina namjeravaju sve svoje plesne video uradke snimati na poznatim lokacijama grada Zagreba te na taj način pokazati ljepotu grada i predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni.

Ako ste ikada imali želju za plesom, pravo pitanje je zašto ne bi i vi zaplesali ove godine? Možda upravo bachatu?

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved