Zlarin
10.7.2013. 3:42:32h
Poziv na izložbu 'ČA JE maslina'
Ovom prilikom za temu je odabrao masline, ne slučajno jer kao autentični umjetnik osjetio je kako ona grije, hrani, liječi, daje nam svjetlost i mirise.
/ tz-zlarin.com

Zlarinjanin Srećko Ljuba, rođen 1941., intarzijom se bavi više od trideset godina, tijekom kojih je sudjelovao na 15 samostalnih i skupnih izložaba.  Okrenut Zlarinu koji nestaje Ljuba slika konobe, staru uljaru, brodove, lov na koralje i ribanje.  Svjedoči o životu na školju, životu u koji je i sam uronjen do kraja i bez rezerve.

Ovom prilikom za temu je odabrao masline, ne slučajno jer kao autentični umjetnik osjetio je kako ona grije, hrani, liječi, daje nam svjetlost i mirise.

Prilazi im gotovo svaki dan, s njima se druži i pomaže, uživa u njihovim krošnjama, a kroz bore i grbe kao da vidi njihovo stradanje i borbu za životom.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved