Cres
Ekologija
4.5.2015. 13:30:49h
Zelena čistka na Cresu
Pod geslom „Očistimo Cres u jednom danu!“ organizirana je volonterska ekološka akcija kako bi svi dali svoj osobni doprinos čišćem i očuvanijem okolišu koje je zajedničko dobro.
Zsolt Berky / flickr.com

Grad Cres i Turistička zajednica su povodom nacionalne kampanje „Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš“, koja je održana 18. travnja, organizirali čišćenje, uređenje i odvoz otpada na području grada Cresa. Pod geslom „Očistimo Cres u jednom danu!“ organizirana je volonterska ekološka akcija kako bi svi dali svoj osobni doprinos čišćem i očuvanijem okolišu koje je zajedničko dobro. Uoči akcije su preko plakata, web i Facebook stranica pozvali sugrađane da udruže napore kako bi pokazali koliko im je važan okoliš i priroda, te što se sve može učiniti u samo jednom danu.

Građani su pozvani da očiste i urede svoje okućnice, da potaknu susjede i prijatelje na važnost čistog i urednog okoliša. Za tu svrhu su mimo rasporeda bili postavljeni kontejneri za krupni otpad na uobičajenim lokacijama.

Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved