Bol, Brela, Tučepi
Priznanja sa svih strana
2.6.2015. 5:15:23h
9 prestižnih Tripadvisor priznanja hotelima u Bolu, Brelima i Tučepima
Kao najveći turistički portal na svijetu, s više od 200 milijuna korisnika i recenzija, TripAdvisor.com dodjeljuje certifikat izvrsnosti onim hotelima koji postojano dobivaju odlične recenzije gostiju za svoj smještaj, lokaciju i restorane.
ahenobarbus / flickr.com

Kao najveći turistički portal na svijetu, s više od 200 milijuna korisnika i recenzija, TripAdvisor.com dodjeljuje certifikat izvrsnosti onim hotelima koji postojano dobivaju odlične recenzije gostiju za svoj smještaj, lokaciju i restorane. Za 2015. godinu taj prestižni certifikat dobilo je čak 9 Bluesun hotela: Elaphusa, Borak i Bonaca u Bolu, Soline, Berulia i Marina u Brelima, te Alga i Afrodita u Tučepima.

Bluesun kvaliteta prepoznata je i na Danima hrvatskog turizma 2014. kada su hoteli Soline, Berulia i Afrodita osvojili prvo, drugo i treće mjesto u kategoriji najboljih hotela na Jadranu s 3 i 4 zvjezdice.

Svjetski mediji o hrvatskim plažama
Hoteli Berulia i Soline smješteni su u neporednoj blizini svjetski poznate plaže Punta rata, koju je Forbes Magazine svojedobno proglasio najljepšom plažom u Europi, a nedavno su o njenim ljepotama pisale i poznate novine Business Insider. Nadalje, svi bolski hoteli (Elaphusa, Borak i Bonaca) nalaze se u blizini jedne od najpoznatijih i najneobičnijih plaža na svijetu, Zlatnog rata, koji je svojim specifičnim oblikom postao simbol Jadranske obale i hrvatskog turizma, a o njoj se pisalo i u novinama LA Times.

Ponajbolji obiteljski hoteli u Hrvatskoj
Bluesun hotel Soline u Brelima već je dva puta dobio TripAdvisorov certifikat, a ove godine osvojio je i visoko 8. mjesto u Top 25 obiteljskih hotela u Hrvatskoj po izboru korisnika. Uz Soline, na ovaj popis uvršteni su i Bluesun hoteli Bonaca i Neptun.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved